Laatste nieuws

Het nieuwe zoeken.

Het is 15:00 uur en uw reguliere leveranciers hebben geen mobiele kraan vrij.
Toch moet de kraan er morgen om 7:00 uur staan.

Wie kunt u nog bellen? Hoe komt u aan hun nummer?

Op Google zoeken naar mobiele kranen en de bedrijven één voor één bellen?

Dat is zo 2010!


datum: 16-11-2018

lees meer...

Compacte, maar toch uiterst complete Kobelco SK75SR voor HKA-Nieuwkoop

Recent is door Kemp Groep een compleet uitgeruste Kobelco SK75SR afgeleverd bij HKA-Nieuwkoop. Een grootse machine in een klein pakketje.


datum: 15-11-2018

lees meer...

Recycling 2018

Op 20, 21 en 22 november vindt de negende editie van vakbeurs Recycling plaats in Evenementenhal Gorinchem. Tijdens dé recyclingbeurs van Nederland kunt u als bezoeker innovaties en producten op het gebied van afval, inzameling, transport, sorteren/ opslag en verwerken/ recyclen zien, voelen en ervaren! 
Bent u werkzaam in de afvalketen of bent u op zoek naar oplossingen voor uw (industriële) afvalstromen binnen bijvoorbeeld de bouw- en sloopsector en het MKB/MKB+? Kom dan naar vakbeurs Recycling om u te laten informeren over de mogelijkheden.

Drie dagen lang kunt u programma’s volgen over o.a.:

  • het overstappen naar circulair ondernemen;
  • de waarde van afval;
  • circulair aanbesteden;

datum: 14-11-2018

lees meer...

Kraanverhuurbedrijf Haveman viert 20-jarig jubileum

Wanneer je Dieverbrug binnenrijdt kan het je nauwelijks ontgaan: een imposante loods met daarop in grote rode letters 'Haveman'. Het kraanverhuurbedrijf viert dit jaar zijn 20-jarig bestaan. Een jubileum dat volgens eigenaar Jantinus Haveman geen vanzelfsprekendheid was: 'Het afgelopen jaar is lastig geweest door het faillisement van twee opdrachtgevers. Dat we nu een jaar later als gezond bedrijf ons 20-jarig bestaan mogen vieren voelt dan wel extra bijzonder. Ik ben er dan ook erg trots op hoe het bedrijf in de afgelopen 20 jaar gegroeid is.'


datum: 12-11-2018

lees meer...

Engcon draaikantelstukken kantelen nu automatisch met Trimble - voor nog meer effectiviteit.

Engcon, 's werelds leidende fabrikant van draaikantelstukken, heeft samen met graafmachinefabrikant Trimble een nieuwe functie ontwikkeld. Hiermee houdt de bak automatisch de juiste helling aan. Zo hoeft de graafmachinist alleen maar rekening te houden met de hoogte en het rotatievlak van het draaikantelstuk. Dit leidt tot nog meer efficiency en rendement.


datum: 07-11-2018

lees meer...

Kobelco SK45SRX voor Van Doorn

Van Doorn Geldermalsen B.V. heeft, via de Kemp Groep in De Meern, een Kobelco SK45SRX minigraafmachine in ontvangst genomen. Eerder dit jaar nam Van Doorn twee Atlas mobiele graafmachines in gebruik


datum: 06-11-2018

lees meer...

Nieuwe leden in oktober

's Lands grootse infra platform groeit gestaag door.


datum: 05-11-2018

lees meer...

Open Dagen Kemp en Hans van Driel

De Kemp Groep en Hans van Driel B.V. nodigen u van harte uit om een bezoek te brengen aan de Open Dagen op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 december 2018. U bent van harte welkom tussen 09.00 en 17.00 uur.


datum: 02-11-2018

lees meer...

Topcon kondigt overname van Thunder-Build aan.

Topcon Positioning Group kondigt de volledige overname aan van ThunderBuild BV Group (per 1 augustus 2018), waarmee de portefeuille van oplossingen van Topcon verder wordt uitgebreid. ThunderBuild, gevestigd in Eindhoven, ontwikkelt software op het gebied van logistiek management met een primaire focus op de asfaltmarkt, evenals aanvullende toepassingen voor het transport van bulkmaterialen en afvalstromen.


datum: 01-11-2018

lees meer...

Verhoeven Occasionshows 2018

Er gaan dit najaar maar liefst 100 gebruikte Takeuchi mini- en midigravers de verkoop in. Deze occasions bestaan grotendeels uit jong gebruikte machines, maar ook uit ingeruilde Takeuchi machines. Een deel hiervan wordt tentoon gesteld tijdens twee feestelijke occasionshows op de Verhoeven vestigingen in Maarheeze en Zeewolde.


datum: 31-10-2018

lees meer...

Wezenberg Transport plaatst order voor 134 Scania's

Wezenberg Transport uit IJsselmuiden heeft met een order voor 134 nieuwe Scania's andermaal haar vertrouwen uitgesproken in het Zweedse merk. De twee- en drieassige trekkers – van het type R410, R450 en R500 - worden over een periode van een kleine drie jaar uitgeleverd. De trucks worden door de Scania-vestiging te Zwolle bij Wezenberg afgeleverd. 


datum: 30-10-2018

lees meer...

Nieuwe Doosan voor A. Jansen

Onlangs ontving A. Jansen een nieuwe Doosan. Staad heeft de aflevering gefilmd met een drone.
 


datum: 29-10-2018

lees meer...

Niet zoeken maar gevonden worden!

U zoekt granulaat en heeft betonklinkers over. Of u zoekt klei buiten uw eigen regio. 
Handelen op 's lands grootste GWW platform is efficiënter en lucratiever dan u denkt.

Iemand die iets over heeft en er van af wil zal doorgaans een lagere prijs vragen dan iemand die er dagelijks in handelt. En andersom kunt u van een partij afkomen zonder dat u het hoeft te verplaatsen.


datum: 26-10-2018

lees meer...

MAN 41.640 voor GSNED

GSNED in Terneuzen is gespecialiseerd in alle soorten grond-, weg- en waterbouwkundige werken. Verder is het bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van sonderingen en het testen van funderingspalen. Voor het eigen vervoer van de indrukwekkende machines zet GSNED sinds kort een fraaie MAN 41.640 8x4 zwaar transport trekker met koppelomvormer in.


datum: 24-10-2018

lees meer...

Een DOOSAN DX85R-3 voor F.A. Jos Boots

Jos Boots kiest voor een midi rupskraan DX85R-3. De nieuwe kraan wordt onder andere gebruikt voor de verhuur met bediening.


datum: 23-10-2018

lees meer...

AB Transport Group verduurzaamt wagenpark met Scania LNG

AB Transport Group – met het hoofdkantoor in Oudeschild, Texel – nam vier nieuwe Scania R410 LNG trekkers in gebruik. De trucks zijn uitgerust met de sterke 13-liter motor met een vermogen van 410 pk en een koppel van 2.000 Nm. Dit geeft de motor voldoende trekkracht om een 40 tons combinatie vlot door het verkeer in de Benelux te trekken. De voertuigen zijn uitgevoerd met dubbele tanks die de LNG trucks meer dan voldoende actieradius geven voor hun dagelijkse taak.


datum: 22-10-2018

lees meer...

Het Vertrouwen Opleidingen kiest opnieuw voor premium merk Scania

Breda – Het Vertrouwen Opleidingen in Erp koos recent opnieuw voor Scania bij de aanschaf van een nieuwe lestruck. Het werd een G410 bakwagen met een Highline cabine. De opleider brengt daarmee zijn wagenpark naar zeven trucks, allemaal van hetzelfde merk. “Scania is in onze ogen een premium merk en biedt perfecte zekerheid.  Deze nieuwste aankoop past perfect in het huidige jonge en goed onderhouden wagenpark”; aldus eigenaar Henk Kanters.


datum: 18-10-2018

lees meer...

CornerEye cameramonitorsysteem MAN

De Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW) heeft CornerEye gehomologeerd voor de MAN TGS en TGX. CornerEye is een cameramonitorsysteem dat de voor- en zijkant van de truck in realtime perfect in beeld brengt. Hierdoor heeft de chauffeur een optimaal zicht op medeweggebruikers en obstakels die zich in de dode hoeken rondom de truck bevinden. De homologatie heeft daarnaast een ander belangrijk pluspunt: MAN trucks met CornerEye hoeven niet meer voorzien te zijn van trottoir- en frontzichtspiegels. MAN is het eerste truckmerk in Nederland dat voor bepaalde modellen een vrijstelling heeft voor het voeren van deze spiegels.


datum: 17-10-2018

lees meer...

Kobelco lanceert zijn kleinste sloopmachine in Europa.

De volledig nieuwe SK350DLC-10 completeert het sloopprogramma van KCME.


datum: 15-10-2018

lees meer...

Niet zoeken maar gevonden worden.

Ben je een grondverzetter of een callcenter?


datum: 12-10-2018

lees meer...