Laatste nieuws

Bent je een grondverzetter of een callcenter?

Bellen om informatie omtrent beschikbaarheid te delen is zoooo 2009.
Vandaag de dag delen we informatie digitaal met onze smartphone.

 

 

 


datum: 15-01-2019

lees meer...

ATLAS 150W voor Kustermans

Loonbedrijf Huub Kustermans uit Zundert heeft, uit handen van Frans Verbunt, verkoopadviseur bij Hans van Driel in Tiel, een nieuwe Atlas 150W mobiele graafmachine in gebruik genomen. Deze Atlas 150W vervangt een Terex | Atlas 1505M.

Kustermans is al jaren een trouwe Atlas klant. Vrij recent nam Kustermans ook al een Atlas 160W mobiele graafmachine in gebruik.


datum: 14-01-2019

lees meer...

Infratech: 15 t/m 18 januari in Rotterdam Ahoy

De vakbeurs InfraTech is hèt nationale kennisplatform waar de opdrachtgevers, aannemers, ingenieursbureaus en toeleveranciers laten zien waarom de Nederlandse infrasector al jarenlang tot de wereldtop behoort. InfraTech 2019 staat in het teken van actuele trends, die een belangrijke factor vormen binnen de infra: Duurzame Leefomgeving, Digitale Infra, Slimme Logistiek en Ketensamenwerking.


datum: 11-01-2019

lees meer...

ATLAS 150W met zuigbak voor B. de Vries

De mobiele Atlas machines staan bekend om kwaliteit, stabiliteit, souplesse en het onderhoudsvriendelijke karakter. De 150W mobiele kraan is een krachtige en veelzijdig inzetbare machine. De Deutz TCD 4.1 motor heeft een vermogen van 95 KW/130 pk en dankzij het motortoerental (max. 1800 omw.min.) een laag brandstofverbruik. De circa 15,6 t wegende Atlas 150W kenmerkt zich daarnaast door het sterke hydraulische systeem, het uitstekende zicht vanuit de geluidsarme cabine en een grote stabiliteit.


datum: 10-01-2019

lees meer...

Wederom Kobelco SK75SR voor DDM

Onlangs heeft DDM bv de vierde Kobelco rupsgraafmachine in gebruik genomen. Na eerder een Kobelco SK75SR, Kobelco SK210LC-9 en een SK260LC-10 heeft DDM nu opnieuw een SK75SR rupsgraafmachine in gebruik genomen.


datum: 09-01-2019

lees meer...

Nieuwe leden in december

's Lands grootse platform voor groen, grond en infra groeit gestaag door.


datum: 08-01-2019

lees meer...

Eigen risicodagen van de Vorst WW terug gebracht van 15 naar 5 dagen.

In cao Bouw en Infra 2018-2019 zijn nieuwe afspraken gemaakt rondom de eigen risicodagen van de Vorst WW.


datum: 07-01-2019

lees meer...

Entreeding in 15 seconden.

Belt u dagelijks uw hele netwerk om beschikbaarheid van materieel en personeel door te geven?

U bent toch geen callcenter?


datum: 04-01-2019

lees meer...

Innovatie in houttransport

De best mogelijke flexibiliteit in het houttransport wordt geboden door de LOGO-serie en de platformopleggers. De voertuigen kunnen worden gebruikt in bosbouw-, langeafstands- en off-roadtoepassingen, waardoor ze zowel geschikt zijn voor langhout als voor korthout en timmerhout.


datum: 03-01-2019

lees meer...

Heeft u nieuws wat u wilt delen?

Heeft u informatie die interessant is voor mensen die werkzaam zijn in groen, grond of infra?

Mail het dan naar redactie@entreeding.com


datum: 02-01-2019

lees meer...

Nieuwe Cat services op afstand.

Nieuwe Cat services op afstand verminderen de tijd voor diagnose en update van materieel voor meer efficiëntie op het werkterrein

 

Caterpillar introduceert een nieuw pakket Cat® Connect-technologieën dat diagnose en software-updates op afstand biedt voor materieel, voor minder stilstand van machines en motoren en meer efficiëntie op het werkterrein. De nieuwe Cat Services op afstand omvatten twee belangrijke functies: problemen oplossen op afstand en software-updates op afstand. Dankzij het gebruik van telematicagegevens kunnen Cat dealers op afstand materieel van klanten met optimale productie en efficiëntie laten werken.

"Een klant verdient geen geld aan een machine of motor die stilstaat, waardoor de winstgevendheid van de werkzaamheden wordt verminderd. Services op afstand zijn een oplossing voor een effectiever en efficiënter onderhoud van materieel," aldus Herwig Peschl, wereldwijd marketingmanager van Caterpillar. "Klanten kunnen hun apparatuur blijven gebruiken terwijl de dealer een foutcode op kantoor bekijkt en diagnosticeert. Wanneer een reparatie noodzakelijk is, kan de dealer in veel gevallen de juiste monteur met de juiste onderdelen en gereedschappen sturen om de machine of motor meteen de eerste keer goed te repareren. Dit bespaart tijd en geld."


datum: 31-12-2018

lees meer...

Infratech en Matexpo lanceren nieuwe vakbeurs Techni-Mat

InfraTech en Matexpo, twee toonaangevende vakbeurzen in België en Nederland op het gebied van bouw en infrastructuur, slaan de handen ineen en lanceren op 25 & 26 maart 2020 de nieuwe vakbeurs Techni-Mat. Deze nieuwe beurs over technieken en materialen voor infra en ruwbouw kwam tot stand naar aanleiding van een concrete behoefte uit de bouwsector.


datum: 27-12-2018

lees meer...

Fijne feestdagen


datum: 25-12-2018

lees meer...

Veelzijdige MAN voor Te Vogt Riooltechniek BV

Te Vogt Riooltechniek BV uit Groenlo heeft de vloot met een nieuwe MAN uitgebreid met een opbouw waarmee divers rioolreinigingswerk kan worden uitgevoerd. De nieuwe MAN is een TGS 8x4*4 triple met 460 pk motorvermogen. De zuigpersopbouw is geleverd door Kroll en maakt deze MAN tot de maatstaf in het rioolreinigingswerk.


datum: 24-12-2018

lees meer...

Team De Rooy gaat voor goud in de Dakar-rally 2019 op Goodyear-truckbanden

Petronas Team De Rooy Iveco, veteranen van de legendarische Dakar-rally, gaan weer voor goud in ’s werelds zwaarste race, op standaard Goodyear Offroad ORD-banden. De Dakar-rally 2019 vindt van 6 tot 17 januari plaats in Peru, waar de 5.000 kilometer lange challenge hoofdzakelijk op zand zal worden beslecht.


datum: 21-12-2018

lees meer...

Compacte schudzeef van FleXiever maakt zijn intrede op de Nederlandse verhuurmarkt

FleXiever heeft dit jaar zijn aanbod van zeefmachines uitgebreid van 7 naar 14 modellen. Dit vooral met de focus mini en midi schudzeefmachines, zowel mobiel als stationair. Eén van deze nieuwe modellen is de FleXiever Mini Screener Trailer. De FleXiever Mini Screener gemonteerd op een aanhangwagen. Met een totaal gewicht van 680kg mag de zeefmachine ongeremd rondrijden.


datum: 21-12-2018

lees meer...

Truckland levert 90e DAF aan jubilerend Albeton

Albeton in Amsterdam viert dit jaar het vijftig jarig bestaan en op het feestmoment overhandigde een delegatie van DAF Trucks Nederland en Truckland de 90e DAF aan het familiebedrijf. Dit jubileummodel, heel toepasselijk de 90e DAF voor Albeton in het jaar dat DAF evenzovele jaren bestaat, is een 49 Tons vijfasser van het type CF 450 FAD en voorzien van een 15m3 Mulder mixer.


datum: 20-12-2018

lees meer...

Scania levert eerste zware Gryphus trucks aan Defensie.

Op 18 december 2018 werden, in het bijzijn van Minister van Defensie Ank Bijleveld, bij Scania Production Zwolle de eerste Scania Gryphus trucks afgeleverd aan het Ministerie van Defensie. De sleutels van de eerste voertuigen werden door Managing Director van Scania Nederland Janko van der Baan, uitgereikt aan Vice-Admiraal Arie-Jan de Waard, Directeur Defensie Materieel Organisatie. De komende drie jaar worden de ruim 2.000 trucks uitgeleverd aan Defensie. Daarmee krijgt het Nederlandse leger niet alleen de beschikking over een moderne, betrouwbare en comfortabele truck, maar ook een voertuig dat zich op het gebied van duurzaamheid kan onderscheiden.

De trucks gaan voor de komende decennia de nieuwe logistieke ruggengraat vormen van de Nederlandse strijdkrachten.


datum: 19-12-2018

lees meer...

Van der Spek slaat Open Dagen over in 2018

Wegens een grootschalige renovatie aan het bedrijfspand in Vianen heeft Van der Spek besloten in 2018 geen Open Dagen te organiseren.


datum: 18-12-2018

lees meer...

Soma College neemt Atlas en Kobelco in gebruik.

Willem Scholtens van het SOMA college heeft uit handen van Henk ten Klooster, verkoopadviseur bij Hans van Driel B.V., de sleutels van een Atlas 150W mobiele graafmachine en een Kobelco SK85MSR midigraafmachine in ontvangst genomen. Deze machines worden door het SOMA college ingezet om jonge mensen op te leiden tot kundige machinisten.


datum: 17-12-2018

lees meer...